Oude belettering nog zichtbaar...

Autobelettering nog zichtbaar in de autolak

Wel eens een auto of bus gezien waar na het verwijderen van de belettering nog steeds het logo en de teksten zichtbaar zijn?

Dat is iets dat we regelmatig zien bij klanten die een gebruikte bus hebben gekocht. Er zijn een paar tips waarmee de zogenaamde spooklogo's aan te pakken zijn!

In sommige gevallen zijn het lijmresten waar stof en vuil aan vast geplakt zit, dat is natuurlijk met een oplosmiddel en wat poetsen eenvoudig te verwijderen.
Een probleem dat we wat vaker zien is dat de laklaag blinkend onder de oude stickers uit is gekomen maar dat de lak voor de rest behoorlijk dof en vuil is geworden. De foto laat dit duidelijk zien. De enige oplossing voor dit probleem is de lak polijsten. Met een heel fijn schuurmiddel de bovenste laag van de lak poetsen. Het resultaat is dat er een mooie blinkende laklaag tevoorschijn komt die weer vuil-afstotend is.

Lak weer als nieuw na een poetsbeurt

Door middel van polijsten komt de glans weer helemaal terug.

Lak Polijsten 2

Kleine plekjes zijn met de hand te polijsten maar voor grotere vlakken gebruiken we een poetsmachine. Dit is werk dat door de meeste autopoetsbedrijven gedaan wordt maar natuulijk kan autobelettering-eindhoven dit ook voor u verzorgen.

Wij brengen de auto naar een van onze partners die gespecialiseerd is in het poetsen van de lak. Mocht het nodig zijn om een gedeelte opnieuw te spuiten dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.