Nog geen autobelettering...

Zonde want hoe moeten uw (potentiële) klanten nu weten wie u bent en wat u doet? Laat uw klanten niet raden en kies voor een professionele uitstraling.

Waarom autobelettering?

Een passende autobelettering zorgt ervoor dat u gezien en herkent wordt. Bij levering van producten of diensten komt het meteen vertrouwd en professioneel over en uw auto of bus wordt op het bestemde adres ook door anderen opgemerkt.

Wat kost autobelettering?

Autobelettering kan al vanaf  € 70,- en is vele malen goedkoper dan een advertentie in de plaatselijke krant. Zeker als u bedenkt hoeveel keer uw auto gezien wordt. De advertentie is al lang vergeten en de krant ligt bij het oud papier terwijl uw autobelettering opgemerkt blijft!

Waar wordt mijn auto beletterd?

Montage doen we op onze locatie in Best. In sommige gevallen is het ook mogelijk om op locatie te beletteren. Denk aan meerder auto's tegelijkertijd of grote vrachtwagens en aanhangwagens. Het is wel zaak dat we binnen kunnen staan of in ieder geval beschut en niet vol in de zon.

Hoe lang duurt de montage van de belettering?

Afhankelijk van het ontwerp en het soort auto duurt de montage gemiddeld een halve tot een hele dag.

Een klein logo kan geplakt worden terwijl u wacht terwijl de montage van een grotere busbelettering een hele dag in beslag kan nemen.

 

Ontwerp van mijn autobelettering?

U kunt zelf een ontwerp aanleveren of ons team van gespecialiseerde ontwerpers kan een ontwerp voor u maken. U levert hiervoor de benodigde bestanden zoals logo of huisstijl-bestanden aan en wij gaan daarmee aan de slag. Ontwerpkosten voor de standaard belettering zijn inbegrepen bij de prijs. Heeft u specifieke wensen dan ontvangt u vooraf een offerte van ons.

Tast de belettering mijn voertuig aan?

Nee de stickers die we gebruiken voor de belettering of car-wrap tasten uw auto of de laklaag niet aan. Er wordt uisluitend gewerkt met de A-kwaliteit folies (3M, Avery of Oracal), zodat deze er later weer netjes af gehaald kunnen worden. Er kan wel sprake zijn van verkleuring van de laklaag die niet beplakt is waardoor een zogenaamd "spooklogo" te zien kan zijn. In sommige gevallen weg te polijsten maar niet altijd.

Welke garantie zit er op de belettering?

Op het montagewerk en op de gebruikte materialen geven wij 1 jaar garantie.

Oude belettering verwijderen?

Een auto gekocht waar al stickers op zitten of is er iets dat gewijzigd moet worden aan de bestaande belettering? Geen probleem, wij verwijderen oude folie en indien nodig laten we de auto polijsten om de laatste krasjes of lijmranden weg te halen. Al het demontagewerk wordt gedaan op basis van nacalculatie en is geheel op eigen risico.

Hoelang blijven de stickers ongeveer zitten?

De gebruikte folies hebben een levensduur van 5 tot 7 jaar en de geprinte folies hebben een levensduur van 3 tot 5 jaar. Het is niet zo dat de folie er dan af valt of dat de kleur totaal verdwenen is maar een lichte verkleuring of veroudering kan optreden. In de praktijk is dat voornamelijk bij de vlakke horizontale delen zoals het dak of de motorkap het geval.

Kan ik de belettering ook zelf monteren?

In de meeste gevallen kunt u de stickers zelf plakken. Een en ander is afhankelijk van het ontwerp (de vorm en afmeting) van de stickers en natuurlijk uw eigen handigheid. Wij kunnen een inschatting maken van de moeilijkheidsgraad en u advies geven. Als u zelf wil monteren kunnen we de stickers printen op speciale folie die insluiting van lucht voorkomt doordat de lijmlaag voorzien is van kleine luchtkanaaltjes.

Autobelettering JPM Parket

Benieuwd naar de prijs?

Met behulp van onze configurator heeft u direct een inschatting van de kosten!

Autobelettering Drukkerij Best